Ще одне українське місто приймає змагання Всеукраїнського конкурсу WorldSkills Ukraine. На цей раз чудове місто Маріуполь. Десятки дівчат та хлопців зі всієї Донецької області зібралися щоб представити свою робітничу професію та вибороти право змагатися у національному відборі конкурсу наступного року. Відкриття змагань почалося з запального виступу одного з фаворитів молоді — українського інді-, електро-поп-гурту KADNAY.

Познайомлять нас молоді професіонали з такими компетенціями:

  • Експлуатація і обслуговування залізничного транспорту.
  • Зварювальні роботи.
  • Електромонтажні роботи.
  • Слюсарні роботи.
  • Підйом і транспортування вантажів.
  • Токарні роботи.
  • Кулінарне мистецтво.

Хто стане кращим з кращим визначить колегія незалежних суддів, серед яких фахівці різних галузей промисловості.

Тому приходьте та вболівайте за кращих!

Окрім змагань, організатори підготували багато цікавих івентів для гостей. Зокрема, виставки ArtOfSteel_M – це відео-арт інсталяції, завдяки яким всі бажаючі можуть подивитися як видобувають залізну руду і як ллється сталь. А щоб ви не пропустили нічого важливого, всі три конкурсні дні працюватимуть SteelBloggers – вони розказуватимуть про все, що відбуватиметься на конкурсі. Тому слідкуйте уважно за новинами. Адже тільки на WorldSkills Ukraine вам забезпечено цікаву та змістовну інформацію, особливу атмосферу та гарний настрій.

Регіональний відбір Всеукраїнського конкурсу WorldSkills Ukraine серед учнів, студентів і молодих робітників Донецької області проходитиме з 13-15 листопада СК «Іллічівець» (пр-т Нахімова, 53). В інших регіонах країни відбіркові тури пройдуть до кінця листопада.

Генеральним партнером проведення регіонального відбору конкурсу в Запорізькій, Донецькій та Дніпропетровській областях виступає група Метінвест.

Більше фото та відео шукай у нашому альбомі.